top of page

Over Mij

_0002_Brightness_Contrast 1 copy 2.jpg

Gimena Blindeling- Eliza

Weduwe | Moeder van 5 | Coach | Auteur | Spreker

In een periode van 14 jaar heb ik de grootste en meest ingrijpende verliezen in mijn leven ervaren. Mijn man overleed kort na de diagnose kanker te hebben gekregen en ik bleef achter met 5 jonge kinderen tussen 3 en 12 jaar.

Later verloor ik de baan waar ik mijn leven in had geїnvesteerd en belandde in een burn-out.

 

Toen ik dacht eindelijk verder te kunnen gaan, hoorde ik dat ik kanker had. Je kracht proberen te hervinden, nadat de grond onder je voeten verdwijnt en een zoektocht naar (nieuwe) invulling van je leven.

Kunnen gaan van rouwen naar bouwen, dat ondervond ik zelf aan den lijve. Mijn boek ‘in 10 stappen sterker door je verlies’ is het resultaat van mijn zoektocht en reis en dat van vele anderen.

Lees verder

Zoek jij: houvast, een leidraad of handvatten?

In de eerste instantie leek mij een ‘in 10 stappen’-boek over verlies en rouw klinkklare onzin. Hoe kan ik zo’n groot thema in 10 stappen gieten voor mensen die dit meemaken? Toen realiseerde ik mij dat dat juist is wat mensen in zo’n situatie, te midden van chaos en een wirwar van emoties, zoeken: houvast, een leidraad, handvatten. Dat is wat ik destijds ook zocht!

 

Elke situatie is anders en elke ervaring is uniek, omdat ieder persoon uniek is. Echter, de ervaring leerde mij dat je in elke (nieuwe) ingrijpende situatie zoekt naar stabiliteit, naar vastigheid. De impact is van tevoren niet te overzien, waardoor velen van ons verrast worden. Je wilt zo snel mogelijk weer terug naar ‘normaal.’

Gratis Rouwdagboek!

Wil jij mijn gratis Rouwdagboek ontvangen? Dit is speciaal voor jou, als lezer van dit boek ontwikkeld. Je vindt hierin ruimte om te schrijven, maar je vind ook de vragen en opdrachten terug, met ruimte om deze in te vullen of uit te werken. Heb je het boek nog niet aangeschaft, dan kan je dat hier doen en vervolgens het rouwdagboek downloaden.

WhatsApp Image 2020-10-08 at 20.43.11.jp
bottom of page