top of page

Boeken & toolkit

WhatsApp Image 2020-10-08 at 20.43.11.jp

GRATIS

Download hier deel van het boek en het Bonus toolkit met onmisbare hulpmiddelen die horen bij het boek

IN 10 STAPPEN STERKER DOOR JE VERLIES

Waarom dit boek?

Ondanks dat het thema nu meer besproken wordt dan in 2006 toen ik weduwe werd, is er nog veel onbesproken. Rouw en de invloed ervan op ons leven zijn mysteries waarvan wij als auteurs, coaches en zorgverleners steeds een dimensie proberen weer te geven.

Deze 10 stappen zijn afgeleid van bouwstenen die mij hielpen staande te blijven in mijn processen en er sterker uit te komen. Mijn hoop is dat deze stappen je, net zoals mij en vele anderen, helpen om je kracht te hervinden en te gaan van rouwen naar bouwen!

Wil je na het lezen van dit boek verder aan de slag met coaching? Dat kan ook! Ik begeleid je hierin graag.

Wat anderen over mij zeggen...

‘Gimena heeft 100% aandacht voor de klant en stelt de juiste vragen. Het voelt vertrouwd en ze is transparant, deelt waar nodig haar eigen ervaringen, zodat de klant weet dat zij spreekt uit ervaring, dat zij ook die ervaringen heeft gehad. Ze heeft empathie, kan de gevoelens van de klant begrijpen en herkennen. Dit creëert een gevoel van erkenning naar de klant toe dat deze zich niet hoeft te schamen, het maakt niet uit waar je doorheen gaat.

Ze reflecteert met de klant, evalueert en stelt vragen, ze werkt oplossingsgericht, door opdrachten mee te geven. Ze heeft heel veel levenservaring, maar draagt dit niet als een zware last, maar als positieve bagage die ze gebruikt om mensen te helpen.

Ze is oprecht waardoor je het gevoel krijgt dat iedereen zijn eigen struggles heeft en dingen moet overwinnen in het leven. Ook is er wederzijds respect en laat ze mensen in hun eigenwaarde.

Ze stimuleert mensen om na te denken over hun situatie, aanpak en hoe zij verder willen gaan.

Ze oordeelt niet en daarnaast is het heel fijn dat ze ook kan coachen vanuit christelijke grondslag, wat voor mij de basis is.’

 

                                                                                 Ifna Eiflaar

bottom of page