top of page

Diensten

_0010_Brightness_Contrast%2525201%252520

Klaar, om aan de slag te gaan?

Dit is het moment waarop je voor een keus komt te staan: Hoe verder? Ondanks wat je gevoel en je emoties je vertellen, jij beslist:

• of je verder wilt gaan; en

• hoe je verder wilt gaan.

Dank je voor je interesse om Coaching en of Counselling te ontvangen door Eliza Coaching & Consultancy!

Therapie - Counselling Psychologie

Ruim 30 jaar coach en begeleid ik mensen met psychosociale en/of maatschappelijke problemen en help hen om (weer) verder te gaan. Ervaringen en trauma’s in het leven kunnen een stempel op je drukken en een aanleiding zijn dat je vastloopt op een of meerdere gebieden. Dan heb je soms een helpende hand nodig om verder te kunnen gaan. Dit is geen schande of teken van zwakheid, het is een eerste stap naar verandering, naar jouw overwinning.

In de therapie sta ik met jou stil bij de oorzaak van de situatie en gaan we terug naar de oorsprong van de situatie. Daarnaast staan we ook stil bij jouw overlevingsstrategieën. In de therapiesessies doorlopen wij een aantal fasen.

Rouwcoaching

Na een traumatische ervaring of een ingrijpend verlies, kan het gebeuren dat je vastloopt in je rouwproces. Als dit gebeurt, is het belangrijk om te weten dat jij niet de enige persoon bent die hier doorheen gaat. Het gebeurt vaker dan je denkt en het is ook geen reden voor schaamte. Rouw heeft namelijk een (grote) impact op je emoties, maar ook mentaal en lichamelijk. Je kan hierdoor overzicht verliezen (grip verliezen) en  verhoogde stress ervaren. 

In mijn boek 'in 10 stappen sterker door je verlies' leg ik o.a. uit dat waar en hoe je in je leven staat op het moment van je verlies, invloed heeft op hoe je door je proces gaat.

In zo'n situatie kan het zijn dat je professionele hulp nodig hebt. Dit betekent niet dat je zwak bent; zie het als een nieuwe onbekende weg die jij nog moet leren bewandelen. Op die nieuwe weg heb je tools nodig en moet je nog leren hoe die tools toe te passen in de praktijk. Tijdens deze sessies behandel ik tevens de stappen vanuit mijn boek ‘in 10 stappen sterker door je verlies.’

Lifecoach


Als jouw lifecoach maak ik samen met jou, een toewijding aan jouw (verdere)
proces, ontwikkelingsgroei en beoogde verandering. Ik help jou om je doelen te bereiken en bied jou hierin begeleiding op maat. In de sessies luister ik naar jou en stel jou vragen die je helpen om (verder) na te denken en stil te staan. Tevens zijn de coachingsgesprekken erop gericht om waar nodig, je te helpen onderliggende belemmeringen te herkennen en op te heffen, je kracht te (her)vinden, zodat je in eigen kracht verder kan. Hierin bied ik je de nodige inzichten en handvatten.

Oriëntatiegesprek


Mocht je interesse hebben in coaching, of wil je meer informatie, dan kunnen wij een gratis oriëntatiegesprek inplannen. In dit gesprek maken wij kennis maken met elkaar en hoor ik graag jouw verhaal en waar je naartoe wilt, welke doelen je wilt bereiken.

Het gesprek duurt 30 tot maximaal 45 min.

Plan van aanpak

Voor de aanvang coaching stel ik samen met jou een Plan van Aanpak op, aan de
hand van de doelen die je wilt bereiken. We kijken dan samen naar welk pakket en lengte van sessie past bij jou en jouw situatie. Er wordt een overeenkomst aangegaan volgens het door jou gekozen pakket en de gemaakte afspraken. Bij de sessies horen tevens werkopdrachten, o.a. in de vorm van reflectie op de sessies en eigen reacties.
Je kan kiezen voor face to face, telefonisch of online coaching en/of counseling of
een combinatie van deze opties.

Boek een consult

1 -op- 1 coaching

  • Individueel Coachingsgesprek € 95,- per sessie

      (t/m 6 sessies)

  • Coachingspakket van 8 sessies   € 730,-

  • Coachingspakket van 10 sessies € 920.-

  • Coachingspakket van 12 sessies € 1.110,-

*** Prijzen zijn excl. BTW

*Betaling totaalbedrag in termijnen is mogelijk

De prijzen zijn gebaseerd op een sessie van 60-75 minuten. U kunt ook kiezen voor een sessie 75-90 minuten of 90-120 minuten, de prijzen worden daarop aangepast.

         Spreker & Consultancy

Inhuren als spreker & consultant voor (bedrijfs)trainingen, conferenties, workshops en lezingen:

  • Trauma, verlies- en rouwverwerking

  • (Persoonlijk) Leiderschap Training

  • Team training 

  • Empowerment vrouwen

  • Ontdekken van je gaven en talenten 

      hoe deze in te zetten.

  Ook Internationaal en in meerdere talen

 (Also International speaker & Consultant)

 

rouwdagboek

Bij dit boek hoort ook een rouwdagboek. Dit is speciaal voor jou, als lezer van dit boek ontwikkeld. Je vindt hierin ruimte om te schrijven, maar je vind ook de vragen en opdrachten terug, met ruimte om deze in te vullen of uit te werken. Heb je het boek nog niet aangeschaft, dan kan je dat hier doen en vervolgens het rouwdagboek downloaden.

bottom of page