top of page

Diensten

_0010_Brightness_Contrast%2525201%252520

Klaar, om aan de slag te gaan?

Dit is het moment waarop je voor een keus komt te staan: Hoe verder? Ondanks wat je gevoel en je emoties je vertellen, jij beslist:

• of je verder wilt gaan; en

• hoe je verder wilt gaan.

Dank je voor je interesse om Coaching en of Counseling te ontvangen door Eliza Coaching & Consultancy!

Transformationele Coaching en empowerment

Ruim 30 jaar coach en begeleid ik mensen met psychosociale en/of maatschappelijke problemen en help hen om (weer) verder te gaan. Ervaringen en trauma’s in het leven kunnen een stempel op je drukken en een aanleiding zijn dat je vastloopt op een of meerdere gebieden. Dan heb je soms een helpende hand nodig om verder te kunnen gaan. Dit is geen schande of teken van zwakheid, het is een eerste stap naar verandering, naar jouw overwinning.

Maatschappelijke en financiële coaching

Wanneer je vast bent gelopen in je leven, kan het gebeuren dat je overzicht verliest in je administratie of financiële zaken. Dit zorgt voor verhoogde stress, naast de stress van de bestaande situatie. Vanuit mijn expertise als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (Social Worker) kan ik je helpen om ook hierin stabiliteit te creëren, door contact op te nemen met instanties en waar nodig, door te verwijzen naar de juiste instanties of loketten.

Career Coaching & counseling

Ben je je baan kwijt of heb je te maken met outplacement en heb je begeleiding nodig om hiermee om te gaan? Of wil je werken aan verdere carrière mogelijkheden of een carrière switch? In dit traject wordt je wordt je begeleid in oriëntatie op de mogelijkheden in jouw persoonlijke situatie. Tevens krijg je begeleiding om je (verdere) competenties en persoonlijk leiderschap te ontdekken en te ontwikkelen. Dit traject wordt op maat uitgewerkt.

Lifecoach


Als jouw lifecoach maak ik samen met jou, een toewijding aan jouw (verdere)
proces, ontwikkelingsgroei en beoogde verandering. Ik help jou om je doelen te bereiken en bied jou hierin begeleiding op maat. In de sessies luister ik naar jou en stel jou vragen die je helpen om (verder) na te denken en stil te staan. Tevens zijn de coachingsgesprekken erop gericht om waar nodig, je te helpen onderliggende belemmeringen te herkennen en op te heffen, je kracht te (her)vinden, zodat je in eigen kracht verder kan. Hierin bied ik je de nodige inzichten en handvatten en behandel ik de stappen vanuit mijn boek

‘in 10 stappen sterker door je verlies.’

Oriëntatiegesprek


Mocht je interesse hebben in coaching, of wil je meer informatie, dan kunnen wij een gratis oriëntatiegesprek inplannen. In dit gesprek maken wij kennis maken met elkaar en hoor ik graag jouw verhaal en waar je naartoe wilt, welke doelen je wilt bereiken.

Het gesprek duurt 30 tot maximaal 45 min.

Plan van aanpak

Voor de aanvang coaching stel ik samen met jou een Plan van Aanpak op, aan de
hand van de doelen die je wilt bereiken. We kijken dan samen naar welk pakket en lengte van sessie past bij jou en jouw situatie. Er wordt een overeenkomst aangegaan volgens het door jou gekozen pakket en de gemaakte afspraken. Bij de sessies horen tevens werkopdrachten, o.a. in de vorm van reflectie op de sessies en eigen reacties.
Je kan kiezen voor face to face, telefonisch of online coaching en/of counseling of
een combinatie van deze opties.

Boek een consult

1 -op- 1 coaching

  • Individueel Coachingsgesprek € 95,- per sessie

      (t/m 6 sessies)

  • Coachingspakket van 6 sessies   € 570,-

  • Coachingspakket van 8 sessies   € 730,-

  • Coachingspakket van 10 sessies € 920.-

  • Coachingspakket van 12 sessies € 1.140,-

De prijzen zijn gebaseerd op een sessie van 60-75 minuten. U kunt ook kiezen voor een sessie 75-90 minuten of 90-120 minuten, de prijzen worden daarop aangepast.

*** Prijzen zijn excl. BTW

*Betaling totaalbedrag in termijnen is mogelijk

Spreker

Je kunt mij ook als spreker inhuren voor trainingen, workshops en lezingen.

  • Verlies- en rouw verwerking

  • Leiderschap ontwikkeling

  • Persoonlijke ontwikkeling

  • Team training

  • Ontdekken van je gaven en talenten en

      hoe deze in te zetten.

rouwdagboek

Bij dit boek hoort ook een rouwdagboek. Dit is speciaal voor jou, als lezer van dit boek ontwikkeld. Je vindt hierin ruimte om te schrijven, maar je vind ook de vragen en opdrachten terug, met ruimte om deze in te vullen of uit te werken. Heb je het boek nog niet aangeschaft, dan kan je dat hier doen en vervolgens het rouwdagboek downloaden.

bottom of page